Over Ons

Onze groene vingers hebben we van jongs afgaan meegekregen van thuis.  De vrije momenten brachten we vaak buiten door met het onderhouden van de tuin en moestuin samen met onze ouders.  

 

 

"De tuin is ons meest intieme contact met de natuur"

Dries De Cuyper is in 2005 afgestudeerd aan de Hoge School in Gent in de richting graduaat landbouw en biotechnologie optie groenmanagement. Na zijn studies heeft hij 4 jaar ervaring opgedaan bij collega tuinaannemers.  In 2007 heeft hij Tuinen De Cuyper opgericht.  Hij houdt zich dagelijks bezig met het snoeien en onderhouden van tuinen en het plaatsen van beplantingen.  Voor de vormgeving van de tuin tekent hij ruwe schetsen of werken wij samen met een aantal tuinarchitecten.  

 • Buro Buiten; Pieter Van Hauwermeiren.
 • het groen bureau; Thomas Van Hemelryck.
 • Wim Voesterzoons

Gijs De Cuyper heeft aan de school voor wetenschap en techniek Don Bosco Halle de richting elektromechanica afgewerkt.  Na zijn secundair onderwijs kriebelde het om meteen te gaan werken en is hij gestart met bij een collega tuinaannemer waar hij ervaring heeft opgedaan in de aanleg van opritten en terrassen.  Hij houdt zich dagelijks bezig met de aanleg van opritten, terrassen, Poolhouses, tuinbergingen en afsluitingen.

Bram De Cuyper is afgestudeerd aan de Hoge school in Brussel in de richtig Orthopedagogie en heeft jaren gewerkt in de sociale sector.  Vanaf 2010 heeft hij zijn werk als therapeut gecombineerd met het werken voor Tuinen De Cuyper.  Sinds 2014 werk hij volledig mee in de familiezaak.  Hij houdt zich dagelijks bezig met de back office en klantenbezoeken.  

De charme van de tuin is van alle seizoenen.

Contacteer ons

Stuur ons uw vraag via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam
  Invalid Input
 3. Telefoon*
 4. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Straat & Nr.*
  Invalid Input
 6. Postcode*
  Invalid Input
 7. Gemeente*
  Invalid Input
 8. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 9. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 10. *
  Ongeldige invoer